neděle 8. prosince 2013

Vánoční trhy v Lysé nad Labem

Tradičně, již podevatenácté, se v prosinci na výstavišti v Lysé n. L. uskuteční Polabské vánošní trhy. I letos představí široké spektrum zboží, ve valné většině od prvovýrobců a tedy za velmi příznivé ceny. Kolem dvouset prodejců na každém ze tří termínů nabídne vánoční dárky od potravin a lahůdek přes knihy, porcelán, kosmetiku, textil, oděvy, hračky, zlaté šperky, či luxusní kožené zboží. Mezi nejoblíbenější dárky patří český porcelán, vánoční ozdoby či medové likéry.
Polabské vánoční trhy se od jiných odlišují pestrým doprovodným programem. Ten začne 7. prosince čertovským rejem a mikulášskou nadílkou. Na další dny jsou připraveny Dny zdraví s VZP, hudební, taneční a sportovní vystoupení dětských souborů, celodenní soutěž v aerobicu, módní přehlídky, trh uměleckých řemesel, kde vystavovatel předvádí foukání a malování na sklo, drátkování, výrobu perníčků, předení na kolovrátku, řezbářství, háčkování, různé ochutnávky a také hrací plochy pro děti. Program vyvrcholí v sobotu 21. 12. v podvečer monumentálním ohňostrojem.
Tolik pozvánka z Výstavních novin.








My jsme si trhy opět nenechali ujít. Nakoupili jsem pěkné dárečky i dobrůtky nejen na vánoční stůl.Usmívající se
Přeji vám pohodovou druhou adventní neděli.Usmívající se

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...