Při výletování vytráví, tak vás zvu na papu. Jako předkrm se servíruje vaječná sekaná s cuketou.
Pak přijde na řadu polévka. Česnečka s karlovarským knedlíčkem a topinkou, jak nám ji naservírovali ve stylové restauraci v novém obchodním centru Pivovar v Děčíně.
Jako hlavní chod kuřecí medailónky v česnekovém těstíčku, podle receptu šéfkuchařky Ireny Košíkové - bývalé kuchařky Václava Havla, s vařeným bramborem a mrkvovým salátem.
Na závěr nesmí chybět sladká tečka. Co třeba naše oblíbené rychlokoláčky podle LH s borůvkami a jahodami?
Přeji vám dobrou chuť!![S vyplazeným jazykem S vyplazeným jazykem](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tIf2xfX3dlBtJsM4-FslN8O96DfUTYh4yjqis1AoD9qp90b3ydABF-6RGu4ZioUgKa0giP-zgYcpfJ9xWq6fCLdj1MCcUZaAeOOb2JCIzTkxChIL9YOLy1v5zNoVlvPhRs-uUTt6yEtsQAuQ=s0-d)
![Usmívající se Usmívající se](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uo-P8KkXJTCWBVXzN8doWSisMYZadxmzBsNxQ6idihGCYU1UHhRXoXwFONI05WtKqIxba116ZZWROjAEnZNfDcWJBjVWCGoQKLQxFDdjixKRHKVu22CDZ7dW67OmmelVgtF8YOZg=s0-d)
Žádné komentáře:
Okomentovat