úterý 16. září 2014

Něco do bříška

Při výletování vytráví, tak vás zvu na papu. Jako předkrm se servíruje vaječná sekaná s cuketou.

Pak přijde na řadu polévka. Česnečka s karlovarským knedlíčkem a topinkou, jak nám ji naservírovali ve stylové restauraci v novém obchodním centru Pivovar v Děčíně.

Jako hlavní chod kuřecí medailónky v česnekovém těstíčku, podle receptu šéfkuchařky Ireny Košíkové - bývalé kuchařky Václava Havla, s vařeným bramborem a mrkvovým salátem.

Na závěr nesmí chybět sladká tečka. Co třeba naše oblíbené rychlokoláčky podle LH s borůvkami a jahodami?

Přeji vám dobrou chuť!S vyplazeným jazykemUsmívající se


Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...