pátek 5. prosince 2014

První adventní týden

Druhý adventní víkend máme přede dveřmi a já bych se s vámi chtěla podělit prostřednictvím několika snímečků, jak probíhal první adventní týden u nás.
V sobotu se konal v Loučné hoře, v kostelíku sv. Jiří 1. adventní koncert. Účikoval Ondra Vávra na varhany a rodačka z naší obce Káťa Šanová na housle. Letos poprvé se mnou na koncert vyrazila i moje ségra. Mooooc se jí koncert i prostředí kostelíka líbilo. Já byla mile překvapená, kolik lidiček se na koncetu sešlo. Kostelík byl nacpaný do posledního místečka, pořadatelé dokonce museli přidávat židle.

Včera u nás proběhlo rozsvícení vánočného stromečku.

Pak jsme se všichni přesunuli z náměstí do místní sokolovny, kde byla pro děti připravena mikulášská nadílka. Děti měly připravený program, který letos sledoval i Mikuláš se svoji družinou.

Také jsem už začala přikrmovat pípálky. Přilétají hlavně sýkorky.

Z venku slyším lomoz, zvonění a řinčení řetězů. Právě kolem nás prochází Mikuláš se svoji družinou. Jednoho čertíka tu máme na stole i my.

Zítra rozsvítí v loučnohorském kostelíku už druhou svíčku na adventním věnci. Jak ten čas letí!

Přeji vám krásný a pohodový 2. adventní víkend. Užívejte v klidu tento krásný předvánoční čas.Úžasný

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...