neděle 25. srpna 2013

Pojďte nakupovat

Včera jsme se navečer vrátili z báááječné dovolené. Dnešek je tedy ve znamení vybalování, praní, poklízení, .... Také pomalu probírám a třídím snímečky. Dneska vám ale neukážu žádné přírodní krásy, ale vezmu vas nakupovat. Nejprve do mýdlárny Rubens v Růžové. Mýdla zde vyrábějí pouze z látek vyskytujících se v přírodě, proto blahodárně působí na pokožku. Jsou vyráběna ručně, tzv. zastudena, což zaručuje zachování všech výživných složek v mýdlech. Mýdla zde vyrábějí vlastní rodinnou originální recepturou starou více jak sto let.




Přiznám se, že tyto snímečky jsem si vypůjčila z netu, nedostala jsem odvahu v krámečku fotit. Více info o mýdlárně a produktech najdete ZDE.
Druhý obchůdek je galantérka paní Evy Mervínské v České Kamenici. Šmejdila jsem tam s očima na vrchu hlavy téměř hoďku. Takový obchůdek jsem ještě nikdy nikde neviděla. Zboží bylo vyložené ve starých skříňkách, koších, kufrech, .... Co vám ale budu líčit. Jukněte samy.




Samozřejmě, že jsme neodešly se ségrou a Eliškou s prázdnou.Mrkající

A teď jdu juknout k vám na blogy.Usmívající se

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...