neděle 17. dubna 2011

Jarní tancovačka

Dostali jsme pozvání do Lhoty pod Libčany, kde se konala Jarní tancovačka. Pořádalo ji místní Rodinné a mateřské centrum. Vlastně to byla maškarní tancovačka. V masce přišli téměř všichni, což jsem velmi obdivovala a ocenila. Všichni jsme si to báááječně užívali a snímečky jsou toho jistě důkazem.

K tanci a poslechu hrál náš oblíbený taneční orchestr Lyra Club. Pod jevištěm seděla šmoulí parta i s Gargamelem a nechyběl jim ani šmoulí domeček.

Na začátku vystoupil kouzelník se svoji asistentkou,

který měl připravenou i soutěž. Pět párů - dobrovolníků dostalo tenký balónek, který bylo třeba nafouknout. Ze soutěžících se to nepodařilo nikomu. Pan kouzelník prozradil fígl, jak na to. Je potřeba dobře foukat.

Jak jsem zmínila už v úvodu, v maskách přišli téměř všichni a sešla se celá plejáda, fantazie pracovala na plné obrátky - čerti, ježibaby a čarodějnice, Ferda Mravenec, Pepek námořník, Bratři v triku (byli všichni tři oblečeni do jediného trika), Červená karkulka s myslivcem, pan doktor se zdravotní sestřičkou, dokonce dvě party z Mrazíka, klauni, mořská panna, cikánky, piráti, Pipi punčochatá, Saxana, Mach a Šebestová, pionýři, Teletubbies, ...


Taťka Šmoula nabízel pravé šmoulí bombóny.

Nechyběla ani tombola, která byla rozdělená na velkou a malou. Velká se losovala o půlnoci a bylo možné vyhrát např. vyhlídkový let či zahradní houpačku.

Ale hlavně, všichni se báááječně bavili a večer jsme si parádně užili.

A já ve skrytu duše doufám, že se zobrazí všechny snímečky tak jak mají.
Ještě se musím omluvit za kvalitu snímečků. Nějak se mi nedaří fotit pohyb a při špatném osvětlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...