pondělí 10. ledna 2011

Plesová sezóna 2011

     Tento víkend nám začala plesová sezóna. Jak jsem se už zmínila, část našich přátel jsou muzikanti, takže náš první letošní ples nebyl rozhodně poslední v tomto roce.
     Na náš první letošní ples jsme vyrazili do Lhoty pod Libčany nedaleko Hradce Králové. Ples pořádali sportovci. Zábava se velice vydařila,
Lhota 01

 parket byl od začátku až do konce zcela zaplněný, jak je snad vidět ze snímečků.
Lhota 02

     V tombole byly pěkné a hodnotné ceny. Hlavní cenou bylo živé sele, další v pořadí byl vyhlídkový let. ....... Přiznám se, že touto cenou by mě pořadatelé spíš potrestali.   ........... Mezi dalšími cenami byl poukaz na palivové dřevo, poukaz 5 m3 písku včetně dopravy do místa určení, hokejka podepsaná Martinem Ručinským (tu vyhrál jeden z našich kamarádů a měl z ní obrovskou radost), přímočará pila a mnoho dalších.

     A na posledním snímečku je kapela Lyra Club v celé své parádě. Za klávesami stojí kapelník Jarda. Jsou to nejen skvělí muzikanti, ale i baviči, kteří dokáží dostat lidi v sále do bááječné nálady. A hlavně to jsou naši úúúúžasní kamarádi, které máme moc rádi.
Lhota 03

     První letošní ples s velice vydařil, nálada i zábava byla skvělá, do postele jsem lezla po páté hodině ranní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...