pondělí 15. listopadu 2010

Pozvánka do soutěže

     Dnes bych vás ráda pozvala do soutěže. Je to soutěž, kterou vyhlásila na svých stránkách Blanka - beruška8 a soutěží se o nejhezčí vánoční přáníčko.
     Pravidla: vyrobte libovolný počet vánočních přáníček a pošlete je na e - mailovou adresu beruska8@volny.cz. Přáníčka nezapomeňte označim vaším podpisem, chráníte se tak proti jejich zneužití. Přáníčka Blanka - beruška vystaví na svých stránečkách, kde bude také probíhat hlasování. Autor vítězného přání dostane cenu, zatím ještě není prozrazeno jakou. Ale vloni se hrálo myslím o čtečku karet. Soutěž probíhá ZDE, a tam také najdete více informací o soutěži a vítězná přáníčka z minulých kol. Před chvílí jsem byla nakouknout a už jsou vystavena první soutěžní přáníčka.

     Vloni jsme se s Eliškou a její kamarádkou soutěže zúčastnily. A zde je pár loňských přáníček pro inspiraci.
01ván.přání

02 ván. přání

03 vá.přání

04 ván. přání
05 ván. řání

    Na přáníčkách do letošní soutěže už s holkama pracujeme. Doufám, že se přidáte i vy, šikulky.:-)) 
     Málem bych zapomněla! Blanka - beruška přichystala na svých stránečkách pro ukrácení času při čekání na Ježíška krátké i dlouhé pohádky, omalovánky a hry. Vloni byly moc prima a měly úspěch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...