pondělí 10. října 2011

Kozlovice - areál Na mlýně

V těchto sychravých podzimních dnech jsem se vrátila ke snímečkům z dovolené, abych je roztřídila, upravila, ... Vrátila jsem se do teplého srpnového dne, kdy jsme se zajeli mrknout do Kozlovic.
V Kozlovicích, v areálu Na mlýně jsme byli poprve v roce 2008. Moc se nám tam líbilo. Bohužel jsem tenkrát byla hrubě nepřiprvená a i přes to, že jsem s sebou měla dvoje baterie do foťáku, nefungovaly ani jedny. PlačícíKřičící Letos jsme tedy naplánovali návštěvu Kozlovic nejen proto, abych pořídila nějaké snímečky, ale hlavně kvůli ségře. Jaké však bylo naše zklamání! Překvapený Areál je tak trochu zanedbaný, lehce chátrá. Neprovozují zde ani jízdu kočárem s koňmi do kozlovické Obecné školy.Zamračený Na to jsme se hodně těšili.
Restaurace U Mlynářky,

kovárna

a pro srovnání kovárna v r. 2008. Tenkrát stála figurína pana kováře u dveří a "vítala" návštěvníky. V kovárně se svítilo a návštěvník si mohl prohlédnout nářadí a náčiní, které se v kovárně používalo. Okolí bylo krásně upravené.

Kaplička sv. floriána se zvoničkou. O víkendu se zde konala zřejmě svatba a ještě nebylo uklizeno.

Mlýnské kolo s kamenným vodníkem.

Pohled do selské jizby.

Ubytovací chatky zely prázdnotou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...