středa 8. prosince 2010

Šikovné ruce

Venku je pošmourno, obleva, všude čvachta z tajícího sněhu, takže mě to ven moc neláká. V zásobě mám sice pár snímečků ptáčků, ale tentokrát bych tu chtěla ukázat pár věciček, které vyrobily šikovné ruce mých blízkých.
Nejprve přáníčka mé kamarádky, která posílala do loňské soutěže k Berušce. Cukroví i svícen vyráběla sama, pak to nafotila a vytvořila krásná přáníčka.
Těmito přáníčky vám chci připomenout soutěž na stránkách Blanky - berušky na www.beruska8.cz. A zároveň odpovědět Ivče na její dotaz. Na tomto odkazu http://www.beruska8.cz/soutezvan/van.htm najdete přáníčka, která soutěží letos. Naše přáníčka jsou podepsaná Ema, Eli nebo Eli a Simi (přání č. 7 - 10 a 32 - 39). Stále ještě se můžete zapojit do soutěže. Ta bude uzavřena 24. 12. 2010, a pak se bude hlasovat. Svoje soutěžní přáníčka můžete zaslat Berušce na e- mailovou adresu: beruska8@volny.cz.

Tento překrásný krmelec je vyrobený v truhlářské dílničce našeho báječného kamaráda Fandy. Ke krmelci se scházejí na papu zvířátka v lese hraběte Kinského. Stojí nedaleko Klamoše u Chlumce nad Cidlinou.

Další krmelec vyrobil můj manžel. Ono je to vlastně krmítko pro ptáky. Ale protože má rozměry cca 0,5 x 1 m, tak tomu říkám krmelec. I tak velký pták, jako je sojka se v něm málem ztratí.

"Vila" pro čtyřnohého miláčka, loveckého psa našich skvělých kamarádů, kterou také vyrobil manžel.

A poslední je křížek, který je také dílem mého manžela. Inspiroval se obrázkem v nějakém časopise a vyráběl ho na pohřeb svého nedávno zesnulého tatínka. Křížek byl vysoký cca 50 cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

Všem virtuálním přátelům, stálým i náhodným návštěvníkům přeji krásné a požehnané velikonoční svátky plné sluníčka, barev, vůní, pohody, rad...